KlusbedrijfLeiden

#AB

Heeft u vaker kleine of grote huis, tuin en keuken klusjes dan is het klus abonnement iets voor u. Tegen een prettige vaste prijs en de service die u gewend bent.

Welkom bij onze Schilderwerken pagina


Bent u op zoek naar een schilder in Leiden? Klusbedrijfleiden Schilderwerken is een professioneel schilder en onderhoud bedrijf in Leiden en is u graag van dienst als het gaat om schilderwerk.


Onze werkzaamheden als schilder (onderhoud) in de regio Leiden richten zich voornamelijk op particulieren, aannemers, verenigingen van eigenaren en bedrijven en instellingen.Heeft u een schilder nodig uit de omgeving van Leiden, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor het uitbrengen van de offerte, komen wij graag bij u in de omgeving van leiden op bezoek om de werkzaamheden te inventariseren. Daarnaast kunnen we u ook voorzien van kleuradviezen en inspecteren we uw pand graag op eventuele gebreken zoals houtrot of betonscheuren (onderhoud).  Heeft u specifieke vragen m.b.t. schilderen of wilt u een afspraak maken, dan kunt u ons natuurlijk altijd mailen. U kunt ook gebruik maken van het contact formulier.

Uw huis behoudt z’n waarde!


Natuurlijk laat u allereerst onderhoud aan uw huis uitvoeren omdat u uw huis graag in goede conditie wilt houden.

Profiteer van de lage 6% BTW bij schilderwerk

Voor woningen, ouder dan twee jaar, geldt het lage BTW tarief van 6%.


Zo wordt het inschakelen van een

schilder wel heel aantrekkelijk!


Een tussenwoning

Al vanaf


2250,-